Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fullspäckad lördag

Lästid: 1 min

Vaknade kl.7 och starta igång laptoppen. Precis när jag skulle sätta mig och ordna upp med mitt företag så vaknade Prim. Hon är verkligen mammig och vaknar så fort hon kände att jag inte var i närheten även jag var bara i annat rum. Det blev att jag gick och lade mig bredvid henne och slocknade… Vi gick upp strax innan kl.10. Sedan medan Måns åt frukost så matade han Prim gröt. Igen…satte mig vid laptoppen vid köksbordet och pillade i min kalkyl över kommande fredags blogg-AW som vi ska ha Johanna och jag. Det ska bli grillmat thai-style. 

När vi var klara gick vi till cykelaffären här vid Backaplan och Måns kollade in lite cyklar. Han behöver en ny så att han kan cykla till jobbet. Därefter åkte vi till Avenyn då det skulle vara en gatufest men det var inte mycket att hurra för. Avenyn Blockparty som failade och vädret var kass. Vinterjackan på alltså. 


Vi möte upp Johanna och vi åkte till Kooperativet på Lindholmen för att äta istället. Det är matmarknad där nu varje lördagar. Sedan åkte Johanna och jag till Järntorget för att träffa Liselotte för ett möte om vårt samarbete. Det ska bli en workshop med fokus på foto! Yeay! 

Kom hem 20:30 och vi kollade på The Walking Dead sista avsnittet av säsong 7. Skippade Eurovision men kollade i slutet. Så ja GRATTIS till Portugal som vann för första gången och på 49 år?! Jag har aldrig hört låten innan men den lät fin. 


Prim somnade tidigare men vaknade såklart igen och blev sjövild och somnade inte igen förrän kl.1:30. Här hittade hon Tildas doktorsglasögon och ville gärna visa upp. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge