Vaknade kl.7 och starta igång laptoppen. Precis när jag skulle sätta mig och ordna upp med mitt företag så vaknade Prim. Hon är verkligen mammig och vaknar så fort hon kände att jag inte var i närheten även jag var bara i annat rum. Det blev att jag gick och lade mig bredvid henne och slocknade… Vi gick upp strax innan kl.10. Sedan medan Måns åt frukost så matade han Prim gröt. Igen…satte mig vid laptoppen vid köksbordet och pillade i min kalkyl över kommande fredags blogg-AW som vi ska ha Johanna och jag. Det ska bli grillmat thai-style. 

När vi var klara gick vi till cykelaffären här vid Backaplan och Måns kollade in lite cyklar. Han behöver en ny så att han kan cykla till jobbet. Därefter åkte vi till Avenyn då det skulle vara en gatufest men det var inte mycket att hurra för. Avenyn Blockparty som failade och vädret var kass. Vinterjackan på alltså. 


Vi möte upp Johanna och vi åkte till Kooperativet på Lindholmen för att äta istället. Det är matmarknad där nu varje lördagar. Sedan åkte Johanna och jag till Järntorget för att träffa Liselotte för ett möte om vårt samarbete. Det ska bli en workshop med fokus på foto! Yeay! 

Kom hem 20:30 och vi kollade på The Walking Dead sista avsnittet av säsong 7. Skippade Eurovision men kollade i slutet. Så ja GRATTIS till Portugal som vann för första gången och på 49 år?! Jag har aldrig hört låten innan men den lät fin. 


Prim somnade tidigare men vaknade såklart igen och blev sjövild och somnade inte igen förrän kl.1:30. Här hittade hon Tildas doktorsglasögon och ville gärna visa upp.