Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fucked up nights GBG

Fucked up nights GBG
Lästid: 2 min

Det är väldigt intressant att höra om andras vägar till framgång och oftast för att nå dit så krävs det många misslyckanden på vägen. Det låter så kliché i text men så är det ju också, oftast. Man måste våga att misslycka för att lära sig av sina misstag. Kliché igen.

Man kan lyssna och lära sig av andras misstag och ikväll var vi “Gänget” på Zimmerhof/Mayday som bjöd in till en Fucked up nights med tre inspirerande talare. Detta pågår i olika städer runt om i världen! I Göteborg hade vi en kvinnlig astronom (som jag ej minns namnet på), Per Ström som är en entreprenör och fotograf. Sist Johan Trouve från Västsvenska Handelskammaren.

Den mest intressant var entreprenören Per Ström som driver ni Ocean House, det är ett möbel- och inredningsföretag. Det var nog mest för hans reseskildringar och äventyret.

Han reste runt i världen med sin bror med endast 15000 kronor. Levde loppan på Maui, sov på stranden, surfade på dagen, tog städjobb, byggde eget hus, blev typ murare utan att ha erfarenhet men det började med att grannen gillade hans stenmur, sedan byggde han altandäck också. Han byggde eget soffbord som blev grunden till Ocean House. Han och en vän byggde möbler för miljoner i sitt garage! Ja, vissa så ser det bara möjligheter.

Johan Trouve berättade om sina erfarenhet med Kinas ambassadör i Almedalen och hur folk och journalister vill ställa frågor som de sedan vrider och vänder på allt…

Å så avslutade Johanna och jag kvällen med varsin stora sötisar nom nom, kvällsmat liksom 🙂

Hemma strax innan kl. 21 och det var mörkt när jag kom in. Alla var redan i sängen men ingen sov. Glada var de små i alla fall när mamma kom hem och ville genast att jag skulle ligga mellan de två.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge