Det är väldigt intressant att höra om andras vägar till framgång och oftast för att nå dit så krävs det många misslyckanden på vägen. Det låter så kliché i text men så är det ju också, oftast. Man måste våga att misslycka för att lära sig av sina misstag. Kliché igen.

Man kan lyssna och lära sig av andras misstag och ikväll var vi ”Gänget” på Zimmerhof/Mayday som bjöd in till en Fucked up nights med tre inspirerande talare. Detta pågår i olika städer runt om i världen! I Göteborg hade vi en kvinnlig astronom (som jag ej minns namnet på), Per Ström som är en entreprenör och fotograf. Sist Johan Trouve från Västsvenska Handelskammaren.

Den mest intressant var entreprenören Per Ström som driver ni Ocean House, det är ett möbel- och inredningsföretag. Det var nog mest för hans reseskildringar och äventyret.

Han reste runt i världen med sin bror med endast 15000 kronor. Levde loppan på Maui, sov på stranden, surfade på dagen, tog städjobb, byggde eget hus, blev typ murare utan att ha erfarenhet men det började med att grannen gillade hans stenmur, sedan byggde han altandäck också. Han byggde eget soffbord som blev grunden till Ocean House. Han och en vän byggde möbler för miljoner i sitt garage! Ja, vissa så ser det bara möjligheter.

Johan Trouve berättade om sina erfarenhet med Kinas ambassadör i Almedalen och hur folk och journalister vill ställa frågor som de sedan vrider och vänder på allt…

Å så avslutade Johanna och jag kvällen med varsin stora sötisar nom nom, kvällsmat liksom 🙂

Hemma strax innan kl. 21 och det var mörkt när jag kom in. Alla var redan i sängen men ingen sov. Glada var de små i alla fall när mamma kom hem och ville genast att jag skulle ligga mellan de två.