Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frulledags

Lästid: 1 min

Äggröra och jordgubb-banan smoothie med vällingspulver. Kaffe, stekt ägg å vaniljkvarg m havrekli å pumpafrö till mamsan.
Godmorgon å happy Friday!
image
Ps. Jag tar tillbaka det jag skrev att Tilda sov 3 nätter i rad i sin säng. Inatt vaknade hon vid 2 och kröp upp till oss å bara rullade å gjorde volter mellan oss. Hon hade tydligen jätteont i tand nr9 för hon tog på den hela tiden inatt. Tanden har spruckit upp och man ser den inte om man inte känna på dem. Hon fick lite thai hubbabubba medicin och somnade tillslut, tror det tog 2 tim. Å så vaknade jag före henne å hon som vanligt dvs kl.8. Pigga trots lite sömnbrist… Ds.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge