Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frulle julgröt

Lästid: 1 min

Vaknade upp av en söt doft från köket. Måns hade gjort julgröt till frukost! Nom nom!

Inatt sov jag själv i Tildas rum och Tilda ville sova med pappa o “stora sängen”. Det var tänkt att jag skulle komma efter med jag var så trött och somnade med alla kläder på. Tilda somnade ju inte förrän kl.2 sa Måns. Hon sov i vagnen när vi handlade och ville sen inte vakna så hon blev ju pigg vid kl.22-23!

Julgröt med saftsoppa, socker, kanel och mandlar satte finfin!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Frulle julgröt

 1. Jag o David brukade innan Mirabelle gå o lägga oss runt nio! Nu lägger hon sig oftast runt 6 och jag hoppas att det håller sig för annars vet jag inte vad vi ska göra!!! När gick Tilda o la sig som bebis?

  1. Vi hade ingen rutin på Tilda och det var på gott och ont…fortfarande ingen rutin då hon får vara med på allt och vi har den friheten att göra lite som vi vill t ex om vi skulle iväg på middag så rusar vi inte hem för att hon måste lägga sig.

   Det var skönt när hon sov på dan men nu får hon inte sova då hon är pigg på kvällarna och hoppar på sängen typ kl.23 eller senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge