Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frukostmys

Lästid: 1 min

Måns har bakat frukostbröd igen och idag blev det två surdegslimpor som har har verkligen lyckats med! Jag är inte mycket för bröd men de var jättegoda. Jag fick ju med lite ät- och drickbara saker i goodie bags från Beauty Time Event. Det var en påse K-Ekologiska te med smak av päron och vanilj från Kokplatsen. När jag öppnade påsen så låg det en Weis-terör och det var ju en kul överraskning! Drog även fram Dinkelmüslin från BAKA som jag åt med Lindahls vaniljkvarg som jag brukar köpa. Tilda älskade kvargen.

Jag har börja fotografera lite mer med Canon 600D och 50mm fastobjektiv (ej zoom), iso100 och f/1.8. Bilderna här är utan filter och oredigerade.

(null)

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge