Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frukostevent med Linas Matkasse

Lästid: 1 min

Livet som en influencer går upp och ner i perioder. Förra veckan och denna vecka har det varit en toppen vecka med event. Invigning på Sankt Jörgens Park Poolside Lounge förra torsdag var riktig top notch och så bortskämd jag blev.

Frukostevent på Johan & Nyström Aveny

Igår var det frukostevent med Linas Matkasse som Linda Wejrot bjöd mig till bland många bekanta ansikten.

Johanna var också med och jag bjöd mig en nyfunnen vän som inte är en influencer. Så jag hade en dejt och min dejt försov sig haha men hon hann och hade med sin 11 mån supersöt son. Han var nyfiken och ville i famnen på Johanna och mig.

Det var en lyxig god frulle med nybakta bröd och även glutenfria bröd som var ny på marknaden. Det fanns goda pålägg, croissant, äppelcidershots som verkligen chockade en med ett svep och jag tror jag drack tre flaskor av Rescue äppeljuice med ingefära. Yoghurt med müsli och färska bär åt jag också men inga praliner eller rawbollar för jag blev mätt. Och just det, en cappuccino på det och jag som är en periodare med kaffe. Skönt att jag ör varken beroende av kaffe eller te.

Jag provade även Bregott med bryntsmör men jag vet inte riktig om jag tycker att den är så himla wow! Allting är bäst att göra själv, kände inte direkt bryntsmör-smaken!

Nyhet – Linas morgon leverans!

Yes, alla känner till Linas matkasse? Javisst nu kan man få frukost leveransen hem till dörren typ kl.7 med tidningsbudet. Vi alla fick med en box med ätbara goodies och en bukett rosor fick också plats, plus att jag lyckades klämma in en påse med blåbärssnurror också haha!Yammie! … som ungarna brukar säga.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge