Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frukostevent med Five Seasons

Frukostevent med Five Seasons
Lästid: 1 min

Igår bjöd Jennifer (FruReinhold) in några utvalda influencers på frukosteventet hos företag Five Seasons. Det är ett företag som gör sportiga tåliga outdoor-kläder med “value for money”, prisvärda kvaliteten kläder med andra ord. Kläder som passar oss i “bästkusten”, särskilt nu när det är blåst och regn!

Jag var där med båda barnen och vi fick kika på deras showroom och känna på de senaste kollektioner för sommar AW17 och vinter SS18.

Jag hittade några jackor och ytterplagg jag kan tänka mig köpa men de finns inte ute på webbshoppen ännu. Annars fick jag med en exklusive rabattkod som jag kan använda själv eller ge bort.

Ange rabattkodeneventså får du 50% (som gäller bara idag och imorn).

Bilder från Five Season, några bilder har jag lånat av Therese.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge