Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frisk som en nötkärna!

Lästid: 1 min

Alltså… jag gillar Backa Läkarhus men den sjuksköterskan var måttlig glad när som ropade upp “Tilda” och så att det var barn som kom… Vi pratade och hon undersökte Tilda, lyssnade på hjärtat och lungor, kollade örongen och när hon skulle kolla munnen och drog fram “glasspinnen” så bet Tilda i den jättehård haha. Det gillade inte Tilda och gjorde protest när jag fick hålla i henne hårt. Allting var som det skulle. Hon har hosta nu och sjuksköterskan frågade om hon äter nån medicin. Jag sa att hon har medicin från Thailand som smakar sött… hon kommenterade ingenting om det, sa inte heller vad vi skulle använda i stället. Sjuksköterskan verkade inte gilla att ha barn som patient.

Det är väl bara så… Går de på förskolan så blir det så här med jämna mellanrum. Magsjukan har inte börjat på Tildas förskola ännu och vi slapp det förra året då vi var i Thailand hela vintern. Det är i alla fall viktigt att sprita händer på de små enl. sjuksköterskan MEN det gör de ju inte på Tildas förskola. Jag har kommenterat detta, att vi gör det hemma och Tilda vet hur man gör. Då fick jag till svar att de använde bara tvål och det var det bästa!!! Öhm…? Vi har Dax alko-skum och när Tilda får lite skum i händerna så “tvålar” hon in händerna själv!

Tilda är i alla fall frisk som en nötkärna….det går dock inte att undvika förkylningsbakterierna på förskolan. Hon får stanna hemma idag.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge