Lite tyst idag men vi har haft det full rulle här hemma Tilda och jag. 

  
(Tilda gillar att stolla sig nuförtiden så fort kaneran åker fram…)

Måns kommer inte hem förrän senare ikväll då han skulle äta middag med kollegorna. Preggo jag orkar inte gå ut i regn- och blåsväder och handla så vi får äta vad som finns i kylen även vi brukar lyxa till det lite på fredagar eller/och lördagar. Nu är jag jäklig hungrig så jag vet inte om jag orkar vänta på att Måns ska köpa hem sushi enl. min instruktion innan Haiku i stan stänger kl.21. 

Och Tilda har redan somnat! Vi har haft besök idag. Jättekul att Tessochlex kom hit för första gången en stund med Lex som är 2 år och Nova som är 8 år(?) för vi skulle byta Elodie Details filt med varandra som vi fick sponsrade på vår bloggmiddag för några veckor sedan.

  
(Bild lånad: Dagens Lex, han är född 7 mars som Tilda men det är exakt 1 år mellan dem)

Tilda var bråkig, sur och ledsen precis innan gästerna kom. Vi har bara haft Lucas här i vårt nya hem på Nyårsafton och Lucas lekte med Tilda och hennes leksaker i hennes rum. Så det här med ”MINA saker” har hon svårt att dela med sig just nu.

Hon blev i alla fall jätteblyg och stum, bara observerade Lex och Nova som tog för sig och det fick de gärna göra. De lekte och bjöd in Tilda på lek men hon ville så klart inte. Ledsen var hon inte heller. Jag hade sagt att idag kommer ”kompisar” och i slutet så satt hon ju med i hennes sovrum och kollade på Youtube med Nova medan Lex lekte med ballonger och vi mammorna satt och pratade, alla var i Tildas rum haha. När de gick så sa Tilda deras namn ”Lex och Nova”. Hon förstod allting och måste lära sig dela med sig. Jag var förvånad att hon inte grinade när Lex gick på henne ”Bebis” som är en katt och dessutom hennes favorit leksak. 

  
(Bild: Testade ta bilder med kollage-funktionen i min Olympus Pen E-pl7, oredigerad)

Det är ju roligare att leka hos andra med andras barn leksaker så det hade Tilda minnsann inga problem med att leka t ex med Lucas bilar som hon gärnar prata om och om igen MEN ingen får leka eller låna hennes leksaker brukar hon säga. Det blir nog fler träffar och playdates. Idag blev det lite kort på 1 tim typ. 

Jag hann baka också…dock blev de misslyckade i formen men ändå goda! Nova tyckte om de i alla fall och frågade om hon fick ta med lite hem hehe. Mer om vad jag bakade kommer lite senare. Nu måste jag nog äta nåt och väcka Tilda!!!