Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fri-yay update!

Lästid: 1 min

Godmorgon och HAPPY FRI-Yay!

Helt tyst igår, jag vet…vissa dagar är det bara så med “live-update”och igår var det fullt upp med olika möten, lunch, shopping och meck…poojah! Jag var igång hela dan så jag tror bebben har droppat ner sig lite till för det kändes…😬

  
Nu tar vi en kort uppdatering! 😊

Igår träffade jag paret som äger Askims Terrassen med enorm drivkraft så ett besök ut dit till restaurangen kommer jag definitivt göra och ta med familjen och äta nån dag. Askim verkar nice på sommaren!

Sedan fick jag lite tid så det blev ett besök på Kappahl och provade ut amnings-bh. Det är ap-svårt med storleken men jag köpte i alla fall 2-pack för att prova hemma. 

Hann även hämta ut en Babybox på Babyproffsen och hemom för att lämna av lite prylar innan jag gick ut igen för att träffa På Smällen-Emma för en lunchsushi på Okinawa i Kville Saluhall. Det är lyxigt att vi har en saluhall och restauranger här i Kville. Hoppas att flera roliga restauranger och caféer hittar hit när allting är klart.

 

Sedan skilldes vi åt och jag tog en runda på Cubus men hittade inget vettig och gick hem en sväng innan jag skulle gå iväg och hämta Tilda på förskolan. Jag fick gå rätt sakta för det tog lite emot med magen. Väl där på förskola så gick det inte direkt fort att komma därifrån för jag brukar sitta med en stund tills Tilda har avslutat leken. Igåt var det Playdoh…riktiga Playdoh som satt och lekte ihop med 3 vänner.

Tilda somnade såklart direkt i vagnen och vi rullade mot Coop för att handla och hon vaknade när vi kom hem. Sedan ville hon sitta på mig som en liten bebis och kramas 😊

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge