Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredagsmys, no Tacos

Lästid: 1 min

Fredagsmys och Tacos…inte här inte. Men laga…inte laga?… Saté med jordnötsås. Velade ett bra tag… Det tog tid men jag körde på ändå. Skulle ha planerat bättre och jag glömde ju kokosmjölken å så blev jag sugen på vin. Det blev så att jag cyklade iväg å handlade en BiB vin, kokosmjölk och Gainermax bars å drycker till Måns för morgondagens GöteborgsVarvet 22 km.

Jo…jag tänkte mig KYCKLING SATÉ/satay med JORDNÖTSÅS, det saknade lite grejer men jag moderniserade det lite å det blev ändå käk från grunden. Jag kan svära på att jag har aldrig köpt jordnötsås på burk eller seasoning mix. Jag har banne mig stått i och i 3 tim å tillagade rätten, annars brukar jag marinera köttet och gör såsen dagen innan å nästa dag bara grilla. Lätt match.

Recept och mer bilder kommer imorn eller söndag, annars under veckan! 🙂

image

Trevlig fredag!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge