Fredagsmys, no Tacos

Lästid: 1 min

Fredagsmys och Tacos…inte här inte. Men laga…inte laga?… Saté med jordnötsås. Velade ett bra tag… Det tog tid men jag körde på ändå. Skulle ha planerat bättre och jag glömde ju kokosmjölken å så blev jag sugen på vin. Det blev så att jag cyklade iväg å handlade en BiB vin, kokosmjölk och Gainermax bars å drycker till Måns för morgondagens GöteborgsVarvet 22 km.

Jo…jag tänkte mig KYCKLING SATÉ/satay med JORDNÖTSÅS, det saknade lite grejer men jag moderniserade det lite å det blev ändå käk från grunden. Jag kan svära på att jag har aldrig köpt jordnötsås på burk eller seasoning mix. Jag har banne mig stått i och i 3 tim å tillagade rätten, annars brukar jag marinera köttet och gör såsen dagen innan å nästa dag bara grilla. Lätt match.

Recept och mer bilder kommer imorn eller söndag, annars under veckan! 🙂

image

Trevlig fredag!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge