Det var härligt att se solen och klarblå himlen när jag drog upp persiennerna då Tilda och jag latade oss till kl.10! Själv var jag klarvaken redan kl.4:30 pga min ”Ipad arm”.

Idag hade vi Plikta på schemat. Det är en jättestor lekplats i Slottskogen. Vi var där med Emma och Lucas. Det var hur många barn som helst för idag var det studiedag på förskolor dvs alla barn var ”lediga”.

IMG_0822.JPG

Det blev även fika och massa g l a s s för Tilda på Villa BelParc. Emma ville testa om Lucas vill prova nya snaker då han har bara ätit vaniljglass. Jag köpte två bägare med två glasskulor vardera. Den ena bägaren var det vanilj och blåbär, den andra till Tilda var blåbär cheesecake och Texas nuts. Lucas ville inte ha glass men när Tilda fick båda bägarna och har smakat av alla glasskulor så ville han också. Tilda fick visa att det var inte farligt att äta glass… och det slutade väl med att hon fick allting. Hon blev så sur när jag smakade. Asså fyra glasskulor som hon satt med och kladdade, dock inte så farligt jämflrt med hemma och hon ville att jag skulle torka i ansiktet av henne. Hon slurkade min smoothie också! De senaste dagarna har hon varit glupsk och ska ha allt hon kan komma åt.

IMG_0824.JPG

Sedan gick barn leka av sig på gräset och både Tilda & Lucas lekte fint ihop! De busade å jagade varandra, rullade på gräset, jaga såpbubblor som Emma hade med sig men mest av allt var att de faktisk kommunicerade och pratade till varandra på deras sätt. Måns kom också efter jobbet och vi drack min Blåbärs iced tea och åt vattenmelon som jag hade med. När vi skulle hem så rullade vi barnvagnarna jämte varandra och de två satt å körde ”arga leken”. De stirrade på varandra, gjorde grimaser och skrattade ikapp.

IMG_0821.JPGIMG_0823.JPG

Jepp…det var ännu en fin solig dag med barnen. Gäller att ta vara på denna tid medan man kan. Sedannär vi kom gemspg väntade 3 maskiner med tvätt.

Alla bilder i detta inlägg har jag snott av Emma (På Smällen!). Dags att tömma min mobil för jag kan inte ta fler bilder eller filma. Surt.