Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredagsfika & sushi

Lästid: 2 min

Så fort vi säger FIKA så blir det extra fart på Tilda. Idag hade jag, Göteborgsmamman Malin och På Smällen Emma bestämt att vi skulle luncha. Jag hade både Tilda och Prim med till stan och det gick mycket bra utan större krångel från Tildas håll. 


Alla barnen var med dvs Malins Elise och Julia, Emmas Lucas och Isadora och så Tilda och Prim. Lucas och Tilda triggade varandra typ heeela tiden. De blev så högljudda och hoppade på soffan som två vildingar och vi mammor fick tjata hål i öronen på de att sluta hoppa och skrika när det gick vilt till men det mesta var skratt. 

När vi skulle skiljas åt så gick vi genom Nordstan och de två gick hand i hand, pratade och skrattade. Folk tyckte att de var urgulliga haha! 

Direkt när vi kom hem så satte vi i gång med att laga till sushi. Tilda ville verkligen att vi skulle köpa crabstick och sa att hon “illar det”. Det är mycket hon “illar”, särskilt saker som hon aldrig smakat men vill så gärna ha. Men sushi, det visste hon och hon vill ha med det svarta dvs nori eller rostade sjögräsblad. 

 
En Mojito till kocken gjorde gott 🙂

Nu sover båda barnen. Tilda lade sig själv och somnade i vår säng efter att iPad dog mitt i Daniel Tiger som hon gärna ville se i sängen. Prim somnade i famnen, lade henne i Tildas säng och mindre än 5 min så vaknade hon och rotade. Jag ficka ta upp henne 3 gånger och alla gånger så lade hon sig till rätta direkt och somnade i min famn. Så vi ligger hon med medan pappa och mamma kollar på film. En Tarantino film på 3 tim lång(!) som jag inte alls hänger med ? Hateful Eight. 

Vad hittar ni på en fredag som denna? 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Fredagsfika & sushi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge