Så fort vi säger FIKA så blir det extra fart på Tilda. Idag hade jag, Göteborgsmamman Malin och På Smällen Emma bestämt att vi skulle luncha. Jag hade både Tilda och Prim med till stan och det gick mycket bra utan större krångel från Tildas håll.


Alla barnen var med dvs Malins Elise och Julia, Emmas Lucas och Isadora och så Tilda och Prim. Lucas och Tilda triggade varandra typ heeela tiden. De blev så högljudda och hoppade på soffan som två vildingar och vi mammor fick tjata hål i öronen på de att sluta hoppa och skrika när det gick vilt till men det mesta var skratt.

När vi skulle skiljas åt så gick vi genom Nordstan och de två gick hand i hand, pratade och skrattade. Folk tyckte att de var urgulliga haha!

Direkt när vi kom hem så satte vi i gång med att laga till sushi. Tilda ville verkligen att vi skulle köpa crabstick och sa att hon ”illar det”. Det är mycket hon ”illar”, särskilt saker som hon aldrig smakat men vill så gärna ha. Men sushi, det visste hon och hon vill ha med det svarta dvs nori eller rostade sjögräsblad.
En Mojito till kocken gjorde gott 🙂

Nu sover båda barnen. Tilda lade sig själv och somnade i vår säng efter att iPad dog mitt i Daniel Tiger som hon gärna ville se i sängen. Prim somnade i famnen, lade henne i Tildas säng och mindre än 5 min så vaknade hon och rotade. Jag ficka ta upp henne 3 gånger och alla gånger så lade hon sig till rätta direkt och somnade i min famn. Så vi ligger hon med medan pappa och mamma kollar på film. En Tarantino film på 3 tim lång(!) som jag inte alls hänger med ? Hateful Eight.

Vad hittar ni på en fredag som denna?