Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredags kul på Färjenäsparken (Eriksberg)

Lästid: 1 min

Såg att jag hade inte bloggat på två dagar innan Liseberg-inlägget… Somnade mitt i blogginlägget och glömde bort haha! Jag har samlat på mig en del bilder så det är lika bra att smälla upp de här 🙂

I fredags var vi ju på Färjenäsparken för Tilda ville spela fotboll. Sedan visade sig att det var mest pappa Måns som ville mer och fick spela själv då det var roligare att utforska lekplatsen. Det var länge sen vi var här men Tilda och pappa har varit här några gånger utan mig och Prim.

Den här var lite läskigt tyckte jag..,

Men Tilda vågade klättra upp och jag fick coacha henne för att ta sig vidare eller ner…

Prim somnade och vaknade mitt i lekplatsen där alla barnen härjade runt och undrade vad hände…

Vi gick vidare till en annan lekplats med en större rutschkana som Prim kunde åka själv på magen ner så många gånger hon ville utan kö…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge