Såg att jag hade inte bloggat på två dagar innan Liseberg-inlägget… Somnade mitt i blogginlägget och glömde bort haha! Jag har samlat på mig en del bilder så det är lika bra att smälla upp de här 🙂

I fredags var vi ju på Färjenäsparken för Tilda ville spela fotboll. Sedan visade sig att det var mest pappa Måns som ville mer och fick spela själv då det var roligare att utforska lekplatsen. Det var länge sen vi var här men Tilda och pappa har varit här några gånger utan mig och Prim.

Den här var lite läskigt tyckte jag..,

Men Tilda vågade klättra upp och jag fick coacha henne för att ta sig vidare eller ner…

Prim somnade och vaknade mitt i lekplatsen där alla barnen härjade runt och undrade vad hände…

Vi gick vidare till en annan lekplats med en större rutschkana som Prim kunde åka själv på magen ner så många gånger hon ville utan kö…