Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredag No tacos

Lästid: 2 min

Båda barnen har äntligen somnat. Måns får sova själv i Tildas rum när han kommer hem i natt och förmodligen är han “rund i fötterna”. Jag har inte ens packat färdig för Tilda ville flytta över till mammas och pappas rum. Hon ville först sova själv igen sitt rum och låg där i säkert en timme utan att somna tills hon började ropa och gråta. Stackarn. 

Imorn bitti väntar det en roadtrip ända till Västerås med Emma, bebbarna Isadora och Prim. 

Här kommer lite bilder från idag. 

Fotade Prim lite i hennes klänningar för att mormor som är nu i Thailand hade skickat hit och ville se… 


Tilda ville äta äggnudlar och japanska fiskbollar. Prim fick smaka också. Vi åt framför tv och kollade på Dr.McStuffin. Det mesta av nudlarna hamnade omkring henne. Den kokta blomkålen fick jag käka upp för Prim blev trött. 

Efter BVC var vi på lekplatsen men Tild ville fika. Hon envisades med att hon var fortfarande hungrig efter att hon hade ätit allt i Happy Meal. Hon ville fika på café. Det blev nej för vi har en god kletig chokladkaka i kylen som hon och pappa hade bakat för 2 dagar sedan. Jag visade att vi kunde ha “vår” fikaplats på gården och flyttade ut picknickbordet. 


Tilda skaffade en ny vän och lånade ut sin elbil. Det tog en lång stund att hon och grannflickan som är 4 år började leka. Både ville leka men vågade inte riktig men det gick bra tillslut. Tilda sprang hem och släpade ut alla cyklar och allt på gården. Sedan körde hon runt med elbil och kompisen fick titta på. Det slutade med att kompisen började gråta och sade till sin mamma att hon ville också köra. Taskigt att Tilda drog fram den och sade att det fanns ju andra leksaker som hon hade tagit fram och kompisen kunde leka. 

Over & out…zzz! Godnatt! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge