Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredag Ceviche & lördag spabad med bbq

Fredag Ceviche & lördag spabad med bbq
Lästid: 1 min

God morgon! Avlägger en rapport här haha! Hmm vad gjorde vi i fredag? Nu minns jag inte alls nu när jag ska skriva.

Fredag

Just det. Det regnade ju så inte i helskotta här i Göteborg så vi var inne hela dan tills Måns slutade jobbet. Då blev ett besök hos fiskhandlarna för jag blev sugen på ceviche! Vi hade så mycket lime, avokado och rödlökar så det blev väldigt bra att göra en stor bunke med ceviche. Jag slog till med en stor bit torskfilé och en skopa räkor. Det fick bli persilja då Måns klarar inte med koriander.

Lördag

Lördag fick vi lite sol och uppehåll. Måns hade bjudit hem gamla barndomsvänner för spabad och grillmat. Det blev en drink också och vi har så många spritsorter i hemmabaren så det blev ett och annat som Whiskysour och Old Fashioned som Måns mixade och skakade efter Barmästarens receptbok. Jag körde däremot en Margarita och recept behövs inte då jag vet hur jag vill ha den haha!

Vi bokade även spabadet och Tilda plumsade så mycket hon orkade.

Sedan grillade vi entrecote, kycklingdrumsticks, korvar och marshmallows

Recept på ceviche och Margaritas är på gång men kan dy inte hålla dig så vet nog Google 🙂 Jag hade inget recept och körde på känt.

Hoppas att din helg har varit nice och ha en härlig måndag!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge