God morgon! Avlägger en rapport här haha! Hmm vad gjorde vi i fredag? Nu minns jag inte alls nu när jag ska skriva.

Fredag

Just det. Det regnade ju så inte i helskotta här i Göteborg så vi var inne hela dan tills Måns slutade jobbet. Då blev ett besök hos fiskhandlarna för jag blev sugen på ceviche! Vi hade så mycket lime, avokado och rödlökar så det blev väldigt bra att göra en stor bunke med ceviche. Jag slog till med en stor bit torskfilé och en skopa räkor. Det fick bli persilja då Måns klarar inte med koriander.

Lördag

Lördag fick vi lite sol och uppehåll. Måns hade bjudit hem gamla barndomsvänner för spabad och grillmat. Det blev en drink också och vi har så många spritsorter i hemmabaren så det blev ett och annat som Whiskysour och Old Fashioned som Måns mixade och skakade efter Barmästarens receptbok. Jag körde däremot en Margarita och recept behövs inte då jag vet hur jag vill ha den haha!

Vi bokade även spabadet och Tilda plumsade så mycket hon orkade.

Sedan grillade vi entrecote, kycklingdrumsticks, korvar och marshmallows

Recept på ceviche och Margaritas är på gång men kan dy inte hålla dig så vet nog Google 🙂 Jag hade inget recept och körde på känt.

Hoppas att din helg har varit nice och ha en härlig måndag!