Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredag 13 – pulled chicken & coconut cupcakes

Lästid: 1 min

Otursdag? Tilda fick jätteont i magen av att vara förstoppad och jag har gått upp 2kg! Fortsätter Måns baka goda kakor och bullar så lär jag behöva nya kläder. 


Idag hade vi Emma på besök med Lucas och lilla Isadora som är nu 3 veckor gammal. Isadora är lika stor om Prim som är 2 mån! Precis innan de kom så fick Tilda ont i magen och ville bara ligga på soffan. Lucas fick leka lite själv men det hade han inget emot. Han hittade själv här. Tilda var intresserad men envisades med att inte lämna soffan. 

Måns tyckte att vi hade för mycket kokosflingor och bakade coconut cupcakes (Roy Fares recept). De blev jättegoda och jag slängde i mig två stycken. Det var min frukost kl.14 hehe. Efter fikat gick jag och Emma med barnen en sväng på Backaplan och handlade. Tilda stannande inne med pappa. 

Till middag blev det pulled chicken, min salsa och vetetortilla. 

Älskar koriander! 

Salsa med tomat, silverlök, gul spansk peppar, gurka och lime.

Pulled chicken. Det blev jättemycket mat av hel kyckling för två vuxna!

Tokunge älskar att stolla sig vid matbordet… Tortilla med créme fraîche och majs gillar hon. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Fredag 13 – pulled chicken & coconut cupcakes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge