Otursdag? Tilda fick jätteont i magen av att vara förstoppad och jag har gått upp 2kg! Fortsätter Måns baka goda kakor och bullar så lär jag behöva nya kläder. 


Idag hade vi Emma på besök med Lucas och lilla Isadora som är nu 3 veckor gammal. Isadora är lika stor om Prim som är 2 mån! Precis innan de kom så fick Tilda ont i magen och ville bara ligga på soffan. Lucas fick leka lite själv men det hade han inget emot. Han hittade själv här. Tilda var intresserad men envisades med att inte lämna soffan. 

Måns tyckte att vi hade för mycket kokosflingor och bakade coconut cupcakes (Roy Fares recept). De blev jättegoda och jag slängde i mig två stycken. Det var min frukost kl.14 hehe. Efter fikat gick jag och Emma med barnen en sväng på Backaplan och handlade. Tilda stannande inne med pappa. 

Till middag blev det pulled chicken, min salsa och vetetortilla. 

Älskar koriander! 

Salsa med tomat, silverlök, gul spansk peppar, gurka och lime.

Pulled chicken. Det blev jättemycket mat av hel kyckling för två vuxna!

Tokunge älskar att stolla sig vid matbordet… Tortilla med créme fraîche och majs gillar hon.