Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fredag 13:e vinst!

Lästid: 1 min

Tisdag börjar ju bra! Jag vann en Ipad fredag den 13:e!

För några veckor sedan skrev jag inlägget “Gå på kurs hos Medborgarskolan” och deltog i Medborgarskolans bloggtävling.

Jag har ingen aning hur många som tävlade men EN kunde vinna en Ipad Air och TVÅ kunde vinna Ipad Mini. Och jag vann! Vet dock inte vilken typ men det spelar ingen roll! Jag kommer ha en egen hehe! Här hemma har vi redan två Ipad som Tilda oftast tycker att de är hennes.

Ni kan läsa inlägget så får ni veta hur min intresse för matlagning utvecklades.

Undrar om jag var den enda som tävlade i o m att det står att jag är vinnaren och inte en av tre vinnarna 😛 Det är i alla fall alltid kul att VINNA! 

 

image

 

IMG_0459.PNG

#blogg100-33

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Fredag 13:e vinst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge