Frank och jag i Thailand, På smällen i Brasilien

Lästid: 2 min

Alltså inte Frank och JAG (^_^) utan mammabloggen “Frank och jag”. Det är Chatarina och hennes söta Frank å man Ludde som befinner sig just nu i Thailand och ska vara där i 1 månad. Det är så kul att läsa och får följa med på deras resa på bloggen och instagram. Det får mig att tänka tillbaka till våra 3 månader i Thailand.

Chatarina är halvthai och bor i Stockholm å hon bloggar här på Loppi.se.

blogg.loppi.se/frankochjag

image

 

image

 

 

Tips om en annan superbra mammablogg, som också befinner sig utomlands med sin lilla son, ingen mindre än Loppi.se senaste toppbloggare På smällen” – Emma!

Emma är i Brasilien i hela 7 månader med sin son Lucas och sambo Jair som är brasse. De är i Salvadore och har typ 1,5 månad kvar av sin resa. Hon bloggar mitt i VMs yran å hejar på Brasilien…såklart!

Emma och jag möttes på samma föräldrautbildningsgrupp och vi har typ 2 spåvagnshållplatser ifrån varandra, kul fakta haha…

blogg.loppi.se/pasmallen

image

 

Jag vet, rubriken låter liter kul..

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge