Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Frank och jag i Thailand, På smällen i Brasilien

Lästid: 1 min

Alltså inte Frank och JAG (^_^) utan mammabloggen “Frank och jag”. Det är Chatarina och hennes söta Frank å man Ludde som befinner sig just nu i Thailand och ska vara där i 1 månad. Det är så kul att läsa och får följa med på deras resa på bloggen och instagram. Det får mig att tänka tillbaka till våra 3 månader i Thailand.

Chatarina är halvthai och bor i Stockholm å hon bloggar här på Loppi.se.

blogg.loppi.se/frankochjag

image

 

image

 

 

Tips om en annan superbra mammablogg, som också befinner sig utomlands med sin lilla son, ingen mindre än Loppi.se senaste toppbloggare På smällen” – Emma!

Emma är i Brasilien i hela 7 månader med sin son Lucas och sambo Jair som är brasse. De är i Salvadore och har typ 1,5 månad kvar av sin resa. Hon bloggar mitt i VMs yran å hejar på Brasilien…såklart!

Emma och jag möttes på samma föräldrautbildningsgrupp och vi har typ 2 spåvagnshållplatser ifrån varandra, kul fakta haha…

blogg.loppi.se/pasmallen

image

 

Jag vet, rubriken låter liter kul..

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Frank och jag i Thailand, På smällen i Brasilien

  1. Haha ja verkligen en kul rubrik! Fint du skrev om mig 🙂 Tack!

  2. Haha, gud vad kul det lät! Och vad roligt att du hade skrivit om mig! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge