Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Från Deluxe till poolvilla

Lästid: 1 min

Snackar om överraskning! Det fanns inte så mycket att välja på när jag skulle boka rum så jag tog Mercure Koh Chang Hideaway och deras billigast alternativ som fanns kvar just när jag skulle boka på Hotels.com. Det var 2 deluxerum med havsutsikt men när allting var klart vid incheckningen så sa receptionisten att de hade uppgraderat oss till varsin villa med egen pool och utomhus jacuzzi för att deluxerummen som vi skulle ha var slut! Jag tror Tilda gav oss tur, för vi har blivit uppgraderat alla gånger tror jag. Den här gången var fett nice och bästa födelsedag för Tilda som fyller 1 år!

image

 Kl.18 och vi badade i säkert 30 grader ljummet hav under solnedgången. Maria var kvar länge i vattnet 🙂

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge