Okategoriserade

Fråga till dig – om kokosmjölk

Det här med kokosmjölk. Hur vet man att det man köper är av bra kvalitet etc?

Jag har fått en fråga om jag inte kan skriva ett inlägg om kokosmjölk. Det kan jag absolut och det har jag sugit på länge. Jag har samlat material kring detta, dock på mitt sätt. MEN…innan jag skriver något mer så vill jag ändå höra med dig 🙂 

  • Tycker du att det är svårt när du ska köpa kokosmjölk?
  • Vilken typ av kokosmjölk väljer du dvs. pulver, light, normal, grädde…?
  • Vilka märken gillar du bäst? 
  • Berätta gärna vad du använder kokosmjölk till…

Det ska bli intressant att läsa era kommentarer 🙂


 

One thought on “Fråga till dig – om kokosmjölk

  1. Jag köper Santa Maria coconut Milk. Det jag undrar mest över är att det står thai land överst på burken. Varför gör det det? Kommer den därifrån eller är det bara något som ska se bra ut, ingen aning. Jag använder den i grytor och matlagning. Vill gärna ha mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge