Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fräckt med fläkt till resevagnen

Lästid: 1 min

Jag har letat efter en fläkt till Tildas resevagn och hittade en när vi var på Pantip Plaza där man kan hitta allt inom elektronikq men främt mobiler, ipad, pc, spel etc.

Fläkten är batteridriven och man klämmer den på vagnen eller annanstans man vill ha den. Den delen på fläkten som snurrar har 3 blad och fläktbladen går att ta loss å är av skumgummi! Tilda ville undersöka fläkten direkt och fläkten stannade när Tilda tog på de snurrande bladen.

wpid-PhotoGrid_1389368972669.jpg

Pris: 250 baht (50kr)
Tyvärr fanns den inte i rosa eller lila som jag ville ha men blå matchade Tildas vagn också 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge