Gårdagen startade lite seg och Prim vaknade på fel sidan och ilsken med allt. Det blev bättre när jag tog ut henne och handlade på eftermiddag och hon fick sova lite. Sedan blev det lite stressigt för barnen och jag skulle till Botaniska trädgården men Tilda hade tusen frågor om varför vi skulle dit. Måns skulle på Håkan Hellström så det var lika bra. Då fick han egentid, gjorde sig i ordning och tog hand om sina gäster som kom på fördrink. Jag kunde lukta mig fram av de drack när vi kom hem haha! 

Foto-picknicken var spontan med Liselotte och Johanna. Vi var där kl.17 och vädret var fin med bästa kvällsljus. Vi promenerade upp till Japandalen och Koreadalen. Tilda och Prim var blyga för Liselotte och även för Johanna trots de har lekt många gånger. Efter ett tag lossnade det och de kom igång med massa bus. Det blev inte så mycket fotografering i och med Prim ville vara i famnen i början. 

Sedan hittade vi en bänk och fikade, då tittade en nyfiken ekorre och hare fram. 

Ekorren var väldig närgång och ville komma åt kexpåsen haha. Den fick en bit att mumsa på. 

Vi kom hem strax efter kl.21 efter att vi gick förbi Donken och köpte hem mat. Sedan var barnen och jag i sängen redan kl.22:30. Jag skriver redan för det var rekord på längre. Nu under sommaren och semester så vill de verkligen inte lägga sig. Tilda pratade så mycket och sade att pappa var på konsert och undrade när pappa skulle komma hem och om han skulle komma på natten och mörkt ute. Hon tänker väldig mycket. Vi somnade typ kl.23 och jag vaknade halv ett och förblev vaken tills Måns kom hel kl.2 tror jag. 

Här kommer bilder på Liselotte som jag har redigerat och lekt med i Snapseed. Bilderna var tagna i Koreadalen men ljuset här var lite gul… Det blev väl inte så tokigt fast det kanske ser helt konstigt ut i just din skärm beror på din inställning.