Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Foto-picknick i Botaniska trädgården 

Lästid: 2 min

Gårdagen startade lite seg och Prim vaknade på fel sidan och ilsken med allt. Det blev bättre när jag tog ut henne och handlade på eftermiddag och hon fick sova lite. Sedan blev det lite stressigt för barnen och jag skulle till Botaniska trädgården men Tilda hade tusen frågor om varför vi skulle dit. Måns skulle på Håkan Hellström så det var lika bra. Då fick han egentid, gjorde sig i ordning och tog hand om sina gäster som kom på fördrink. Jag kunde lukta mig fram av de drack när vi kom hem haha! 

Foto-picknicken var spontan med Liselotte och Johanna. Vi var där kl.17 och vädret var fin med bästa kvällsljus. Vi promenerade upp till Japandalen och Koreadalen. Tilda och Prim var blyga för Liselotte och även för Johanna trots de har lekt många gånger. Efter ett tag lossnade det och de kom igång med massa bus. Det blev inte så mycket fotografering i och med Prim ville vara i famnen i början. 

Sedan hittade vi en bänk och fikade, då tittade en nyfiken ekorre och hare fram. 

Ekorren var väldig närgång och ville komma åt kexpåsen haha. Den fick en bit att mumsa på. 

Vi kom hem strax efter kl.21 efter att vi gick förbi Donken och köpte hem mat. Sedan var barnen och jag i sängen redan kl.22:30. Jag skriver redan för det var rekord på längre. Nu under sommaren och semester så vill de verkligen inte lägga sig. Tilda pratade så mycket och sade att pappa var på konsert och undrade när pappa skulle komma hem och om han skulle komma på natten och mörkt ute. Hon tänker väldig mycket. Vi somnade typ kl.23 och jag vaknade halv ett och förblev vaken tills Måns kom hel kl.2 tror jag. 

Här kommer bilder på Liselotte som jag har redigerat och lekt med i Snapseed. Bilderna var tagna i Koreadalen men ljuset här var lite gul… Det blev väl inte så tokigt fast det kanske ser helt konstigt ut i just din skärm beror på din inställning. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge