Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Foto på andras barn

Lästid: 2 min

Förskolan ringde 9:28 och frökan sa “du… det är föräldrar som säger att du har lagt upp bilder på deras barn, de vill att du ta bort dem!!!”. Jag bah what? Eh? Vänta lite nu. Jag har väl inte gjort det med flit.

Frökan visste väl inte nåt om min blogg och sade att hon ville inte ge de mitt telefonnummer och hon talade inte heller om vilka det var. OK! Jag sade tillbaka att har man nu hittat till mig och VILL MAN KONTAKTA MIG SÅ FINNS DET JU INFO! Då får man gärna skicka med länken på det inlägget i frågan också.

Visst det är inte ok att publicera bilder på personer utan dennes godkännande eller bilder på deras barn som kom med i bilden. Jag gick igenom ALLA mina inlägg om Tilda och där hittade jag nåt. Jag var inte noga och hade missat här och här! Jag hade inte suddat ut de små små små huvuden när de dansade och en var genom en glasruta å man kunde se barn sitta och känner man barnen så är det lätt att känna igen. Jag tyckte just då att det syntes inte så bra i min iphone och ipad. Läser man bloggen i pc på en större skärm så är det kanske tydligare. JAG BER DÅ OM URSÄKT TILL DIG! Vem du än är.

Det var från de dagarna när Tilda var på inskolning. Jag var nyfiken på hur Tilda hade det och tog bild vissa dagar för jag ville också visa Måns. Vissa dagar var från en gruppaktivitet och de flesta hade ryggen vänd mot mig. Jag brukar sudda ut de jag inte tycker ska synas i min blogg.

Skulle Tilda synas nånstans utan att jag visste om det men upptäckte det så skulle jag kontakta den som äger bilden. Nu har jag i alla fall rättat till.

Det var ett misstag i alla fall. Så när ni tar bilder så sudda ut alla som inte ska vara med…noggrann!

 

Uppdatering: 14:30. Jag har fått mail från denna föräldra som pratade med förskolan i morse och som även cc i mailet till rektorn på förskolan för kännedom.

Jag hade redan rättat till innan mailet och letade igen i mina inlägg å tog till mig dennes önskemål även denne påstod att den hade hittat minst två inlägg med bilder på barnet i frågan utan namn. Jag har även bett om länkar till de två eller fler inläggen för rättelse.

Jag tycker att jag har besvarat mailet på ett proffigt sätt som bloggare och mamma. Jag anser att jag har samarbetat och tagit till mig alla synpunkter denne hade att säga samt cc rektorn för kännedom.

Hoppas på fortsatt trevlig bemötande trots att jag var klantig nog att inte suddade ut allt och alla.

Ps. På den här förskolan har man bestämt att man får inte ta några bilder på sitt eget barn förutom på högtider när alla är med och jag fick reda på det senare. Luciafirande torsdag. Får se hur uppblås detta är bland föräldrarna då.

 

Det blir bara matbilder framöver… 🙂
IMG_2376.PNG

Mer info: Datainspektionen

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge