Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förtidrösta

Lästid: 1 min

Igår gjorde vi nåt impulsiv då Måns sade att vi skulle gå förtid rösta så vi får det gjort. Vi åkte till Nordstan och förtid röstade där. Jag glömde mitt svenska pass (som jag brukar använda om jag riktig måste) men det gick bra med mitt thai-id. Grejen var att kontrollkillen hade inget nytta av mitt thai-id ändå för där står det mitt thainamn som inte stämmer överens med mitt svenska id och han behövde inte mitt personnummer. Måns fick intyga å det gick bra, bilden på mitt thai-id stämde ju hehe. Huvudsaken är att vi har röstat.
20140518-231632-83792936.jpg
Nu kan jag njuta av helgen som kommer! Lördag blir det Liseberg med Måns jobb som har en “Family day” och på söndag (morsdag!) blir det Jollyrooms event på Brewhouse. Weeh! Can’t wait!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge