Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förstoppad tös

Lästid: 1 min

Aj aj aj oj vad Tilda kämpade med att bajsa. Hon gömde sig bakom soff-armstödet, hon gick och stängde dörrar när jag gick in i ett rum, hon takade om för mig “mamma vila på soffan”. Hon hittade på allt möjligt medan hon försökte. Jag var i badrummet och hängde tvätt och hon kom och ville bli bytt. Men det var inget bajs i blöjan. Oj vad hon var ledsen och sa “ont i ljumpan, det gör ont i ljumpan”. Och det kändes hjälplös att mamma inte kan hjälpa henne. 

Jag sa till henne att hon MÅSTE äta MAT och drick mer VATTEN. Det är vid sådana situationer som jag får in nåt i Tildas lilla huvud. Nu går det bra med att ge mediciner, flytande medicin då. Hon har förstått sig på att man måste ta medicin när man är riktig sjuk, när man hostar mycket och nu när hon har ont i magen så sa hon “Tilda vill ha medicin mage”. Nu vet hon att det heter magmedicin. Hon vill plöstlig ha vatten. Jag blandade Laktulos med vatten och det ville hon gärna ha. Jag gav henne 20 ml Laktulos för 10 ml har inte funkat då hon blev bara pruttig varje gång. Hon har fortfarande inte klämt ut nåt men vi får avvaktar men hon verkar vara sig själv igen. Men hag vill inte gå ut med henne nu för vi vet ju inte när det är dags för armagedon i blöjan! 

Kolla in bahs-kartan från Movicol. Den liknar den BVC visade mig när jag sa att Tilda har problem och bajsade typ små hårda kulor. Då är man riktig hård i magen! 

 
Ursäkta inlägget men så är det med småbarnslivet… Allting är inte rosafluff 🙂
  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge