Uschamej… missade att göra mina 30 dagars Challenge i de 4 apparna jag kör med samtidig med små pass som ökas successiv. Så fredag var det världens fest och lördag var jag bakis halva dagen då jag blandade 2 oldfashioned med några rött och vitt vin. Därmed bakis.

Så idag klarvaken kl.8 fast jag vaknade några gånger då Tilda väckte mig. Tildas kompis A som bor ovanför sov över igen men Tilda ville sova med mamma. Penny sov i alla fall med A i Tildas rum.

Så lite pepp var jag inför att sätta mina fötter på Nordic Wellness och utnyttja mitt 1 månads deal jag köpte på Let’s Deal! Borde kanske har köpt årskort nu när jag tänkte efter, nu när jag är i gång…

Trotsade i alla fall ösregnet och drog även iväg As mamma på zumba kl.10:15 och A och Tilda fick följa och vara i Kids Club. A är van att följa sin mamma när hon tränar. Tilda kommer definitiv att tjata om att gå dit oftare och leka med A. Tjejerna hittade nya vänner också där.

As mamma hade aldrig varit på pass och jag ogillar träningsmaskiner. Så hon gick på pass med mig och jag körde 15 min på crosstrainer med henne… kände att min bak domnade och blev tajtare när jag gick av maskinen hahaha ??

Efter träningen cyklade jag iväg och röstade.

Går du på gym, pass eller gör du något för att hålla igång formen eller mår bra av?