Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första Zumba på 3 år & röstat!

Lästid: 1 min

Uschamej… missade att göra mina 30 dagars Challenge i de 4 apparna jag kör med samtidig med små pass som ökas successiv. Så fredag var det världens fest och lördag var jag bakis halva dagen då jag blandade 2 oldfashioned med några rött och vitt vin. Därmed bakis.

Så idag klarvaken kl.8 fast jag vaknade några gånger då Tilda väckte mig. Tildas kompis A som bor ovanför sov över igen men Tilda ville sova med mamma. Penny sov i alla fall med A i Tildas rum.

Så lite pepp var jag inför att sätta mina fötter på Nordic Wellness och utnyttja mitt 1 månads deal jag köpte på Let’s Deal! Borde kanske har köpt årskort nu när jag tänkte efter, nu när jag är i gång…

Trotsade i alla fall ösregnet och drog även iväg As mamma på zumba kl.10:15 och A och Tilda fick följa och vara i Kids Club. A är van att följa sin mamma när hon tränar. Tilda kommer definitiv att tjata om att gå dit oftare och leka med A. Tjejerna hittade nya vänner också där.

As mamma hade aldrig varit på pass och jag ogillar träningsmaskiner. Så hon gick på pass med mig och jag körde 15 min på crosstrainer med henne… kände att min bak domnade och blev tajtare när jag gick av maskinen hahaha ??

Efter träningen cyklade jag iväg och röstade.

Går du på gym, pass eller gör du något för att hålla igång formen eller mår bra av?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge