Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första Valborgspya

Lästid: 1 min

Och det lär bli många fler… Vi talar då om Tilda.

Det blev en lugn Valborg med lite ankbröst som Måns lagade… Det var lugnt framtills vi skulle lägga Tilda, i henne säng. Igår sov hon i 3 tim i sin säng och för att Måns skulle få sin sömn  så fick hon komma till oss efter lite gnäll som blev högre och högre. Ikväll nattade vi henne och hon slumrade till flera gånger men på nåt sätt så fick hon för sig att komma upp och säga “titta!” och började pilla speldosan vid sängen. Så JAG körde sedan “5min metoden” och Tilda skrek och grät sig svettig. Efter andra omgången dvs 10 min efter den första 5 min, gick jag och tittade till henne å lade henne ner så ville hon sova…men sedan flippade å rullade runt i sin crib. Å vad hände sen? Det bara sprutade ut välling som hon hade druckit innan och det blev en stor pöl av välling och det var inte många gossedjur som klarade sig. Det blev direkt in i badet och Måns städade Tildas säng.

Å så sade Måns… “första Valborgs spya, det blir inte din sista…” Höhöhö

image

Krigszon efter spyfesten…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge