Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första titt på Tildas nya förskola

Lästid: 2 min

Idag vid lunchtid var vi och besökte Tildas nya förskola. M har semester nu så det var bra att han kom med. Vi fick träffa och hälsa på alla personal på olika avdelningar å alla verkade glada å visste att Tilda skulle komma. En visste att jag är Thaimorsan och M blev nog impad “va e du så känd höhö”. Jag visste att det jobbar en pedagog som läser bloggar å instagramma. Emmas Lucas går där nu men ska byta till hösten. 

Den här förskolan har barn 1-5 år i alla grupper och Tildas avdelning har 13 barn. Första intrycket utanför förskolan såg ut som de flesta men kanske lite stökigt om jag ska jämföra med den förra som var städad och organiserad med 3 stora lekparker och fler leksaker som alla 5 avdelningar kunde vara ute samtidig och cykla runt. Inne i lokalerna var inte lika fräsch som den förra men som vilken dagis som helst. 

Vi fick frågan varför vi byte förskolan. För oss blir det lite närmare fråm hem till förskola, typ raka vägen med 10 min promenad. Bortsett från trevliga lokaler och fina skolgårdar mitt i grönskan så räckte det inte. Jag ville intala mig själv att det var inga problem på Tildas avdelning, så länge de skötte Tilda bra. Sedan att personalen på andra avdelningar inte kan jobba ihop eller att andra föräldrar har påpekat ett och annat har jag alltid svarat med att Tildas avdelningar var bra och hon har lärt sig mycket. Det viktiga är att Tilda trivs och det blir ett lärorikt kommande förskoleår på den nya.

Jag har hört gott om den här förskolan och vi får hoppas att det blir trots att det är 1-5 årsgrupper. Tilda har tidigare gått ett år på förskolan med barn 1-3 år i gruppen. 

  
Tilda bekantade sig med den avdelningen hon ska vara på. Hon trivdes redan från starten och ville bara springa runtpå skolagården och väl inne så ville hon inte gå hem… Hon vågade prata också men med oss då. På den föra hade hon gått i ett år och började prata den sista veckan innan hon skulle sluta. Annars är hon en pratkvarn ju.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge