Kunde inte uppdatera tidigare idag… Min bloggportal höll på med olika ändringar och uppdateringar. Så nu kommer några inlägg kort efter varandra. 

Jo, det gick ju bra med att Tilda sov i sitt rum och säng första natten igår, dock fick jag ligga bredvid och smyga ut mitt i natten och några timmar senare kom hon till oss men inte alls ledsen. Jag gick tillbaka med henne och det var ingen protest men hon ville att jag skulle ligga bredvid. Så det var lika bra att jag tog mitt täcke och kudde och lade mig hos henne. Drog inte ut sängen till dubbelsäng så vi delade 80 cm säng hon och jag. När jag säger till Tilda “mamma får inte plats” så brukar och flytta sig lite. Hon förstår massor. 

Jag försöker få Tilda att vara i sitt rum och leka så mycket det går där men som många barn är så släper de ju ut allting där vi vuxna finns. Vila i sängen på dan var inte heller problem. Så när hon sade att hon ville ha en egen säng så menade hon verkligen och hon har sett fram emot det. Vore bra om vi får henne att sova själv innan baby nr2 kommer. 

Nu tjatar hon istället efter ett mini-kök och vill ha kalas och tårta! Hon ser för mycket på Daniel Tiger…