Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första natten

Lästid: 1 min

Kunde inte uppdatera tidigare idag… Min bloggportal höll på med olika ändringar och uppdateringar. Så nu kommer några inlägg kort efter varandra. 

Jo, det gick ju bra med att Tilda sov i sitt rum och säng första natten igår, dock fick jag ligga bredvid och smyga ut mitt i natten och några timmar senare kom hon till oss men inte alls ledsen. Jag gick tillbaka med henne och det var ingen protest men hon ville att jag skulle ligga bredvid. Så det var lika bra att jag tog mitt täcke och kudde och lade mig hos henne. Drog inte ut sängen till dubbelsäng så vi delade 80 cm säng hon och jag. När jag säger till Tilda “mamma får inte plats” så brukar och flytta sig lite. Hon förstår massor. 

Jag försöker få Tilda att vara i sitt rum och leka så mycket det går där men som många barn är så släper de ju ut allting där vi vuxna finns. Vila i sängen på dan var inte heller problem. Så när hon sade att hon ville ha en egen säng så menade hon verkligen och hon har sett fram emot det. Vore bra om vi får henne att sova själv innan baby nr2 kommer. 

Nu tjatar hon istället efter ett mini-kök och vill ha kalas och tårta! Hon ser för mycket på Daniel Tiger… 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge