Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första foto på barnen med kusinerna

Lästid: 1 min

Igår påskafton skulle vi fotografera alla barnen/kusinerna tillsammans och det var ju jättelätt haha! 

Vi hade radat upp de efter deras ålder dvs 4-3-2-1… Alla hade myror i brallen och började hoppa i farmors gamla fina soffan. Äntligen när vi fick de att sätta sig då kom alla kameror och mobiler fram… Tror du att någon satt stilla en sekund? Prim var mest ledsen av alla för hon är jättemammig hela helgen. 

Jag fick i alla fall EN bra bild. Priceless! 

4-3-2-1-0… Tilda, P, Berra, Prim…och en Dagmar(?) på gång.
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge