Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första föräldramöte väntar!

Lästid: 1 min

Ikväll ska jag på föräldramöte för första gången! Tänk! Föräldramöte! Det känns superviktigt. Självklart måste man som föräldrar engagera sig i sitt barns utveckling och skolgång… å redan i förskolan. Kl.18:30 är det. Sedan är det Brukarrådet. Antog att det är som föräldrarådet men jag fick kolla upp det…och visst är det så. Jag går själv och Måns får vara hemma med Tilda. Jag ville att han skulle komma med och delta men ja…inte bra att Tilda följer med och det blir bara sent å jobbigt. Det har ändå varit bara jag som hämtat, lämnat, pratat med oersonalen och andra förälder.

Först en svängt hos Påsmällen Emma för lite bloggevent jobb! Inbjudan till vårt event ska gå ut ikväll! Spännande! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge