Första dagen på det nya året

Lästid: 1 min

En seg dag. Är det alltid så att den 1 januari är en sådan seg dag?

Det verkar vara så hos oss i alla fall och det är inte för att vi är bakis efter en festlig nyårsfest som det har hänt tidigare. Första dagen på året borde ju vara en nystart…gå upp tidig, gör något kul och vara nyttig. Inte här inte. Jag sitter fortfarande i pyjamas typ och Tilda gick inte upp förrän kl.11 idag för hon var uppe å såg på fyrverkerier. Vägrade lägga sig som vanligt. Det händer inte heller så värst mycket i kalla Sverige. Förra året stod vi vid vår pir på Chaoprayafloden i Bangkok tillsammans andra grannar och kollade på fyrverkerier över floder å Måns och jag delade på en Bacardi Breezer som vi köpte på 7eleven.

Vi firade i år hos mina föräldrar och det gick mycket lugnt till. Måns och jag lagade nyårsmiddag eftersom min mamma jobbade på dan…plus att vi fick en liten pik att vi ALDRIG har lagt mat för henne! Hon har följt mig och sett alla mina matbilder på instagram å lagat mat till den ena å det andra, för alla möjliga…men när vi kommer till Tumba så gör vi ingenting hehe. Alla tycker väl att “mammas mat” är godast… vi får laga lite mer mat när vi är här då 😛

Softish idag… imorgon blir det en sväng till stan och luncha på Söder med min väninna. Hinner inte träffa så många nuförtiden.

God fortsättning allihopa!

 

Hade en del oxfilé kvar så det fick bli Spicy biffsallad med både färska och torskade chili… Bästa leftovers ever!
IMG_5980.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge