Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Första Advent och vi har en julgran!

Lästid: 1 min

Jadå… blogginlägg om Kuba kommer. Jag har kollat igenom bilderna och det är mest filmer jag har… över 100 filmer på totalt 3 timmar!

Vi fick vänta på leveransen av vår Babyzen Yoyo igår som hittade hem till Landvetter från Arlanda fast den skulle till Köpenhamn där vi landade. Vi fick tillbaka den så det var ju skönt. Ett bekymmer mindre men inte kul att vi fick vänta hela dagen.

Så Måns pysslade med en ny pärl-projekt i väntan på barnvagnen. Nu kör han stort… en julkrans med motiv från Nintendo! Han körde slut på alla mörkgröna pärlor så jag får ta en svängt till Panduro sen.

Jag har också pysslat med allt möjligt hela dagen och fram tills nu kl.5. Kan inte sova och ska upp om några timmar för att lämna Tilda på förskolan. Prim ligger i feber sedan kvällen efter att vi var ute och källsorterade skräp.

Sedan gick vi till Rusta och köpte en liten julgran inklusive pynt och belysning. Den första julgranen någonsin i detta hem! Det blev en mini sådan.

Tilda har valt gran och allt själv. Sedan ville hon gärna att julgranen ska stå i hennes rum…

Happy Monday!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge