Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förslag på maträtt?

Lästid: 1 min

Det var ju en jädla massa rödbetor hela veckan!

Jag ber om ursäkt… Eller nej, jag gör inte det. Det kanske inspirerar er om ni nu skulle vilja laga till nåt med rödbetor. Idag ska Måns prova muffins med rödbetor av rester som jag har stannsat ut till råbiffen. Å så tror jag att vi gör borsjtj – rysk rödbetssoppa, när vi ändå håller på, det är ju nästan självklart. Mer rödbetor kommer haha!

Å jo, om ni har missat det så säger det igen… Jag tävlar på Instagram #robertsonloves och månadens råvara är just RÖDBETOR.

Vad vill ni se att jag lagar? 

Kom gärna med önskemål 🙂 kan jag inte så vill jag försöka!

Rödbetor eller ej…

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge