Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förskolan är kul

Lästid: 2 min

Nu går det bra! Tilda hade varit sjuk hela förra veckan men en förkylning och sååå som hon har längtat att komma ut och träffa kompisarna! Hon saknade verkligen förskolan och ville dit. Hon pratade om det dagligen nör hon var hemma. Det kan också vara att hon kollade på tecknade Daniel Tiger där ett avsnitt handlar om att gå till förskolan. 

Det är bara att hon har vänt på dygnet och jätteaktiv på kvällarna och vissa kvällar var hon uppe till kl.2 när jag typ halvsov. Så på morgonen var hon lite ledsen, kinkig och allmän sömnig. Men när jag lyckades då henne på benen och i vagnen så sken hon upp och ropade “Tilda ska till dagis!” när hon kände igen vägen vi rullade på. 

Det var också hur lätt som helst att lämna! Vi pratade massor om allting kring förskolan och vad hon kunde göra. Hon berättade själv att man kan leka med klossar, pussla, måla, läsa bok och leka med kompisarna. När vi kommit in till salen så gick hon bara och satte sig i en av fröknarnas knä! Eller på sin plats och väntade! Hon kunde säga hejdå och talat om att “mamma kommer sen och hämta”. Skönt! 

Personalen har även sagt att hon pratade mycket mer. Hon får inte sova lunch nu enl. mig så hon har antingen fått vara ute och leka eller ha lässtund inne. Hoppas att det håller sig! 

  

(Alltid kul att försöka stage:a produkter, det gäller att vara snabbt med plåtningen haha…hon tyckte verkligen att hennes bitleksak passade in där). 

Vi brukar fråga Tilda vad hon har gjort i förskolan och vem/vilka hon har lekt med och vad hon hade ätit till lunch. Det är också kul att kunna ha en riktig konversation med henne och jag överdriver inte. Hon är verkligen verbal och påhittig i sina ord. Hon har varit det sedan hon var 1 år och kunde säga små ord och inte långt därefter så kom det 2-3 ords meningar. Nu är hon 2 år och 9 mån och är en pratkvarn. 

Kul när hon körde iväg pappa när han kom hem och ville ha en puss, då sa hon “pappa gå, gå till sängen! Pappa får inte vara med!”. Taskigt 🙂 men Play Doh det ville hon leka med pappa. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge