Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förskola: Platserbjudande utöver önskemål…neeej!

Lästid: 1 min

Det var inte längesen vi ansökte om en förskoleplats till Tilda, det var nog i maj. Jag satte 1 september som tidigast men egentligen 1 november Tilda borde få en plats om det ska vara 6 mån efter ansökningsdatumet. Vi fick ett brev idag att de kunde erbjuda en plats på en förskola utanför våra valMåste svara redan 1/7 senast! >_<

 Det är en omväg, andra hållet och inte mot stan och det skulle innebär minst 45 min tidigare på morgonen även det är 3 spårvagnshållplatser bort.

Jag började googla om denna förskola. Av ren intuition så fick jag för mig att jag läste något, om någon förskola som fick massa skit av föräldrar och förskolefröknar som jobbade i närheten av förskolan. Det handlade om saker som inte borde ske på förskolan, att barnen sattes i risker dagligen och att personalen hade ingen koll. Det var i Familjelivs föräldraforum. Det var redan 2010 samma år som förskolan startade.

Ska jag tacka ja ändå? För att försäkra om en plats? Vi står kvar i kön enl. Infobladet men de skrev typ inte få där vi vill ha förrän aug 2015, tidigast!

Jag har redan kontaktat förskolan om att få komma på besök nu på fredag, eftersom det är bara sista fredagen i månaden man kan komma.

Hur tänker ni? Hur skulle ni göra? Hur har ni gjort som har varit i samma sits? 

image

 

Ibland undrar jag…jag har haft massa tur på senare tiden MEN när det kommer till jobb och sådana saker så är det i te lika så. Jag vill att mitt barn ska gå i en trygg förskola, även det är en mångkulturell en.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Förskola: Platserbjudande utöver önskemål…neeej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge