Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förskola – måste man lämna över barnet till en pedagog barnet inte känner?

Lästid: 1 min

Idag är det terminavslutning på förskolan men det är inte förrän kl.15:30. Tilda är tillbaka efter två veckors pause pga vattkoppor. Måns lämnade Tilda och jag var noga med att han måste säga till personalen att Tilda är blöjfri och till Tilda att hon ska säga till en vuxen att hjälpa henne om hon vill ha hjälp i toaletten. 

När Måns kom hem frågade jag om det gick bra att lämna Tilda, svaret var nej. På tisdagar är det en ny pedagog som brukar vara där men Tilda är inte van vid henne och det är inte så konstigt när Tilda inte har varit där så mycket. Klart Tilda blev tjurig och ledsen.

Måns skulle söka upp en pedagog som han och Tilda kände igen. Men vad gör man när en ny pedagog som gärna vill ta emot ett barn. Måns tänkte att han kunde ju inte bara säga “nej, vi väntar på en annan pedagog som Tilda känner sig trygg med”.

Vi förstår att det är oftast personalbrist och alla pedagoger är kapabla att göra sitt jobb och det vill vi gärna lita på. Vi är faktiskt inte alls krävande. Det skulle underlätta situationen mer och känns bättre om den nya pedagogen (vemdet nu blirnästa gång) förstår själv att barnet är inte trygg med henne/honom och inte gör så att vi föräldrar inte kan säga nej i den situationen. Nu vet jag inte om ni blir klokare på vad jag försöker säga…

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Förskola – måste man lämna över barnet till en pedagog barnet inte känner?

  1. Jag har alltid väntat på en pedagog som min son känner igen, jag är också själv vikarie o tar aldrig emot barn som är lite känsligare mot nya. Det är inte alls rätt mot varken vikarier eller barnen.

    1. Jag brukar vänta men när Måns lämnar så känner han sig oftast att han inte vill/kan säga nej och han litar väl på pedagogerna. Men just det att någon vill ta emot trots att hon inte känner barnet, det gör inte situationen bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge