Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förkylda bråkiga barn

Lästid: 1 min

Å nej kommer det ett gnäll inlägg? Nejdå. Nuförtiden är de små förkylda varannan vecka liksom och så bråkar de ofta. Tilda är i 4-års trotsen men oftast så går det att få henne att tänka på annat och det måste gå fort…ibland hinner vi inte. Då blir det buhu-fest. Prim hänger också på och sympatigråter. 


Prim i också teknikintresserad så jag får inte ha datorn ifred, inte heller MIN iPad nu och den har överlevt 2 år haha! Så de två MÅSTE HA SAMMA av allting. Prim hittar själv till Barnkanalen, Bolibompa, Netflix och Youtube… flera gånger ringde hon FaceTime till folk. Fjärrkontroller! Jadå de älskar hon…att zappa är det bästa hon vet. 


Den här veckan är Tilda hemma från förskolan. Idag har vi varit inne hela dan för båda barnen blev mer förkylda efter att vara ute mycket igår. 

Och jo, idag och ikväll är jag själv med barnen då Måns är på teambuilding och kör gokart (tror jag att dd skulle göra). 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge