Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Förfest till mobbing

Lästid: 1 min

Det jag brukar göra när jag vaknar är att kolla i mitt Facebook-flödet och se vad mina vänner på andra sidan jordklotet håller på med. Något som uppmärksammade mig poppade upp.

En kille uppmanade med ett postinlägg att man skulle lägga en bild på sig själv och andra ska gilla, snyggast vinner. OCH folk gör det också, ungdomarna alltså. Har de inget vett eller vettigare att göra? Den som visar mer magrutor eller en skymt av tuttar eller mer har fått mest “gilla”…*suck* 

  

Går jag för långt om jag jämför detta med t ex Paradise Hotel av många sådana program? Då syftar jag på att vi som tittar på när unga förnedrar sig själva i tv:n och alla dessa utröstningar och att bli vald eller inte. Jag tror många vet vad jag menar så jag behöver inte gå in på det mer i detalj om programmet.

Alla söker bekräftelser. I det här fallet de som lägger upp mest av sig själv och gärna mer eller mindre naket…vinner. Det är kanske ingen stor grej med just detta men jag ser det här i alla fall som en FÖRFEST TILL MOBBING, en av många typer. 

Skärp er som håller på med sånna uppmaningar och vi vuxna måste hålla koll på våra barn och våra “fjortisar” på vad de gör på nätet!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge