Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Föräldramöte!

Lästid: 2 min

Det var jättetrevligt att komma på föräldramöte och träffa andra föräldrar. Mitt första föräldramöte som mamma!

Det var avdelningsvis och som det är nu är det bara 7-8 barn på Tildas avdelning och sorgligt nog kommer det bli fler barn och personalbrist! Personalen själva hade önskemål att de alltid är två i en grupp. När en är sjuk och en hade vabb samtidigt så blev det lite kaos sist. Vikarier från Vikariepoolen räcker inte till och tydligen inte till denna förskola vilket är lite orättvist. Det finns allting något man skall kunna förbättras och många av oss förälder vill ju såklart hjälpa till och påverka. Jag är dock inte med i Brukarrådet.

Jag var ju lite emot denna förskola efter att jag hade läst i ett föräldraforum om nåt för 3 år sedan. Kanske inte emot men skeptisk var jag men jag ringde upp handläggaren och undersökte lite. Sedan hamnade Tilda på en jättebra avdelning med både gruppen å kompisar och personalen som brydde sig. Tilda har lärt sig något nytt varje dag och hon går ju bara 3 dagar/vecka och 5 tim om dan. Hon har lärt sig jättemycket som kroppsdelar, måla och leka med andra. Hon är tydligen värsta discopingla och rocka loss på Mini-röris.

Alla föräldrar fick se på bilder som personalen har tagit när barnen var på olika aktiviteter både inomhus och utomhus. Tilda verkade trivas och var ned på allting. Mest av allt var att hon förstod mer än vi tror MEN hon kan uppför sig i skolan och inte hemma!

Jag tror att Ls mamma och jag klickade direkt. Hon är svensk och hennes 2 barn är halv-thai. Ska bli skoj om jag kan samla ihop ett gäng thai-svensk föräldrar med våra halvor för en träff 🙂

Får avsluta med en bild på min present i sängen…. Älskade Vilding!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge