Föräldramöte!

Lästid: 2 min

Det var jättetrevligt att komma på föräldramöte och träffa andra föräldrar. Mitt första föräldramöte som mamma!

Det var avdelningsvis och som det är nu är det bara 7-8 barn på Tildas avdelning och sorgligt nog kommer det bli fler barn och personalbrist! Personalen själva hade önskemål att de alltid är två i en grupp. När en är sjuk och en hade vabb samtidigt så blev det lite kaos sist. Vikarier från Vikariepoolen räcker inte till och tydligen inte till denna förskola vilket är lite orättvist. Det finns allting något man skall kunna förbättras och många av oss förälder vill ju såklart hjälpa till och påverka. Jag är dock inte med i Brukarrådet.

Jag var ju lite emot denna förskola efter att jag hade läst i ett föräldraforum om nåt för 3 år sedan. Kanske inte emot men skeptisk var jag men jag ringde upp handläggaren och undersökte lite. Sedan hamnade Tilda på en jättebra avdelning med både gruppen å kompisar och personalen som brydde sig. Tilda har lärt sig något nytt varje dag och hon går ju bara 3 dagar/vecka och 5 tim om dan. Hon har lärt sig jättemycket som kroppsdelar, måla och leka med andra. Hon är tydligen värsta discopingla och rocka loss på Mini-röris.

Alla föräldrar fick se på bilder som personalen har tagit när barnen var på olika aktiviteter både inomhus och utomhus. Tilda verkade trivas och var ned på allting. Mest av allt var att hon förstod mer än vi tror MEN hon kan uppför sig i skolan och inte hemma!

Jag tror att Ls mamma och jag klickade direkt. Hon är svensk och hennes 2 barn är halv-thai. Ska bli skoj om jag kan samla ihop ett gäng thai-svensk föräldrar med våra halvor för en träff 🙂

Får avsluta med en bild på min present i sängen…. Älskade Vilding!

image

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge