Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

För att han har tagit studenten…

Lästid: 1 min

Vilken härlig värme vi har fått idag me…och jag städade och tvättade fram tills Tilda kom hem från förskolan. Sedan blev det lite stressig för vi skulle på fest kl.16. Måns kusins barn N har tagit studenten. 


Festen var på Ns föräldras bostadsrättföreningens gård. Jösses vad många släktingar Måns har på både mammas och pappas sida med alla kusiner och kusins barn som är faktiskt lika gamla som oss. Det var många att hälsa och hålla reda på haha. 

Jag har inte alls många släktingar till skillnad från andra thaifamiljer med tjocka släkten. Jag har en bror och en kusin men två mostrar och en morbror. 

Mycket trevligt tillställning och fick mig att tänka tillbaka när jag tog studenten 🙂Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge