Man kan lätt säga att den senaste tiden har det varit väldigt mycket mat och vin.

Förra helgen var det mycket mat. Då hade jag min Lidl Micromarket här hemma och då jag bjöd in några vänner och grannen. Men detta får jag nog ta ett separat inlägg.

Vill man se filmerna så finns de såklart på Instagram Stories HÄR!

Vinprovning en onsdag

Yes i onsdags hann jag titta in hos den nya Wine Shelter på Lindholmen. De hade after work på District One så där blev det en blixtvisit och göra allt med ett glas vin för 20kr.

Wine Shelter har sin vinkällare i byggnaden bredvid och vinkällaren är ett gammalt skyddsrum som funkar fortfarande som ett skyddsrum och där finns det även vinfat som man kan kan hyra om man blir medlem. Jag fick hänga med en av delägarna och titta i vinkällaren. Vi fick testa att sitta där inne. Det var knäpptyst inne i skyddsrummet.

Vidare till Gbg-foodies träff

Sedan var jag tvungen att skynda mig till foodie-träffen på Ramen-ya. Det var första gången jag var med på den här träffen. Jag är med i Facebooksgruppen GbgFoodisar.

Det är ett gäng tjejer (än så länge) som går ut och äter en gång i månaden och kanske blir det att testa en ny restaurang för vissa. Jag hade varit på Ramen-ya en gång, 2017. Testade deras nyhet med smakrik kycklingbuljong och spicy skulle det vara. Inte för mig haha. God ramennudlar och det var mycket mat. Jag hade inte ätit på hela dagen och blev mätt redan efter halva skålen. Men jag åt upp nästan allt ändå och drack en stor Kirin till.

Det var trevligt att träffa nya ansikten för jag har ju sett alla på Facebook. Kul initiativt verkligen att gå ut och äta med främlingar och så blir man kanske vänner.

En som jag såg fram emot att träffa var faktiskt Sofi från från Sveriges Mästerkock där hon tävlade och kom så långt till 12 men åkte ut först av alla tråkigt nog. Hon kom med sin son och vi bor i samma område. Vi har även pratat om att träffas och laga mat tillsammans så vi får se NÄR det händer ?