Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Följa med en gubbe

Lästid: 1 min

Måste bara berätta om gårdagens möte på vägen hem efter att jag hade lämnat Tilda. Jag hade 5 min kvar hem.

Det kom en gammal herr…jag säger nu herr för han var välklädd i sin rock och hatt å tumvantar i skinn. Han var typ 6-5 meter bort och ropade nåt. Jag stannande till men gick inte mot honom så han fortsatt ta ministeg mot mig, rädd för att halka och han hade ingen käpp.

Jag: förlåt?
Gubbe: kan du följa med mig?
Jag: öhm…vart då?
Gubbe: kan du följa med mig till Vårdcentralen?
Jag: till Vårdcentralen? (Jag hade redan gått förbi den för längre sen)
Gubbe: Jag vet väl var Vårdcentralen ligger!… Kan du följa med mig?

Han sa det gång på gång på ett ängsligt sett… och han kan ju gå bra. Ett tag tänkte jag vafan, jag kan väl vara en god medborgare och följa med honom men det kändes i 100.

Jag: öhm…jag måste hem till mitt barn (jag ljög lite där)
Gubbe: måste du hem till dina barn!
Jag: japp!

Precis då…kom en lastbil ut och måste svänga av där vi stod. Lastbilen var 15 meter bort.

Gubbe (skrek med fulla mun åt lastbilen): FLYTTA FÖÖLÖR FAAAN, DIN JÄÄÄÄV…..(pip piiip piiiip).

Gubben blev jättearg på lastbilen…
Jag passade då på att pysa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge