Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cronuts & födelsedagstårta

Lästid: 1 min

image

Det gick ju sådär med Cronuts som jag bakade efter Tove Nilssons cronutsrecept. Jag var redan skeptisk över receptet från början och gillade inte riktig hur Toves cronuts såg ut. Skulle ha följt min instink! Sedan efter att jag gjorde grunddegen så följde jag inte receptet mer då man skulle bara kavla in smör varje timme. Jag stansade ut de försmå och hade nog vikit å kavlat de för många gånger så på nåt sätt gick det inte fylla med vaniljkräm då de blev för höga eller delade på sig i flikar. Så det bara friterad smördeg… Failed! Men gott som de är nu, som smördegskakor med lite florsocker på. image Vi ändrade det i sista minuten och 2 tim innan alla skulle komma så Måns bakade efter Roy Fares jordgubbstårta recept och jag fick dekorera å allt. Ingen tid att experimentera hehe. En busenkel och mycket god tårta! image

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Cronuts & födelsedagstårta

    1. Tack! Tilda gillar de i alla fall. Gott som smördegskakor med florsocker på. De är inte så söta men fina med glasyr men nää…Tilda skulle bara slicka av glasyren haha. Får prova igen med riktig smördeg och inte nån korsning av vetebröd å kavla in smör som jag har gjort efter recept.✌️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge