Det gick ju sådär med Cronuts som jag bakade efter Tove Nilssons cronutsrecept. Jag var redan skeptisk över receptet från början och gillade inte riktig hur Toves cronuts såg ut. Skulle ha följt min instink! Sedan efter att jag gjorde grunddegen så följde jag inte receptet mer då man skulle bara kavla in smör varje timme. Jag stansade ut de försmå och hade nog vikit å kavlat de för många gånger så på nåt sätt gick det inte fylla med vaniljkräm då de blev för höga eller delade på sig i flikar. Så det bara friterad smördeg… Failed! Men gott som de är nu, som smördegskakor med lite florsocker på. Vi ändrade det i sista minuten och 2 tim innan alla skulle komma så Måns bakade efter Roy Fares jordgubbstårta recept och jag fick dekorera å allt. Ingen tid att experimentera hehe. En busenkel och mycket god tårta!
Ser ju hur gott ut som helst! ♥ :0
Tack! Tilda gillar de i alla fall. Gott som smördegskakor med florsocker på. De är inte så söta men fina med glasyr men nää…Tilda skulle bara slicka av glasyren haha. Får prova igen med riktig smördeg och inte nån korsning av vetebröd å kavla in smör som jag har gjort efter recept.✌️