Födelsedagspresent till en 36-åring?

Lästid: 1 min

Självklart vill man ha hälsan i toppskikt, helst miljoner i banken, ett jobb som man gillar och familjen som man älskar! Saker är trots allt bara saker. Vi thai brukar säga “när man dör så kan man ändå inte ta med sig saker” så det gäller att inte ha “ha begär” och med måtta med allting.

När jag tänker efter så har jag inte önskat mig saker till mig själv. Många gånger var det till hemmet eller nu är det mest till Tilda. Förra året önskade jag mig en Babyzen Yoyo resevagn så att det skulle underlätta för oss på vårt 3 mån resa i Thailand. Den fick jag av svärföräldrar. Thailandsflygbiljetter fick hela familjen av mina föräldrar då jag och Måns fyllde 35 och Tilda 1 år.

Jag vill ha upplevelser! En gång önskade jag mig ostron och champagne å det var verkligen en upplevelse…. Att öppna 12 ostron själv i köket som tog typ 2 timmar att öppna innan jag lärde mig hur man skulle göra det. Nu är morakniven min bästa vän haha.

Just nu vill jag ha tillbaka mitt tjocka långa hår, tappa några kilo och fastare tuttar efter amningen! Ville verkligen ha en bred locktång för stora lockar men nu känns det inte aktuellt.

Vad vill man annars ha när man fyller 36? Vad önskar/önskade ni er i födelsedagspresent?

Kommentera gärna så kanske får JAG en idé 🙂

Slänger upp en bild på när jag var… 23?

Ung student och älskade att festa och fixa fester haha

image

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge