Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Födelsedagspresent till en 36-åring?

Lästid: 1 min

Självklart vill man ha hälsan i toppskikt, helst miljoner i banken, ett jobb som man gillar och familjen som man älskar! Saker är trots allt bara saker. Vi thai brukar säga “när man dör så kan man ändå inte ta med sig saker” så det gäller att inte ha “ha begär” och med måtta med allting.

När jag tänker efter så har jag inte önskat mig saker till mig själv. Många gånger var det till hemmet eller nu är det mest till Tilda. Förra året önskade jag mig en Babyzen Yoyo resevagn så att det skulle underlätta för oss på vårt 3 mån resa i Thailand. Den fick jag av svärföräldrar. Thailandsflygbiljetter fick hela familjen av mina föräldrar då jag och Måns fyllde 35 och Tilda 1 år.

Jag vill ha upplevelser! En gång önskade jag mig ostron och champagne å det var verkligen en upplevelse…. Att öppna 12 ostron själv i köket som tog typ 2 timmar att öppna innan jag lärde mig hur man skulle göra det. Nu är morakniven min bästa vän haha.

Just nu vill jag ha tillbaka mitt tjocka långa hår, tappa några kilo och fastare tuttar efter amningen! Ville verkligen ha en bred locktång för stora lockar men nu känns det inte aktuellt.

Vad vill man annars ha när man fyller 36? Vad önskar/önskade ni er i födelsedagspresent?

Kommentera gärna så kanske får JAG en idé 🙂

Slänger upp en bild på när jag var… 23?

Ung student och älskade att festa och fixa fester haha

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge