Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Flytt-lördag & barnvakt

Lästid: 2 min

Idag lånar jag ut Måns till PåSmällen Emma då familjen ska flytta in till deras nya hus på riktig. De började kl.12 med att packa flyttbilen som Emma hade redan hämtat ikvällen innan. Måns tycker att det var sent att börja klockan 12. Det är bara för att vi själva gärna gör sådana saker så tidigt det går för senare ska man packa upp och bygga ihop grejer igen. Emma ville hinna plocka isär möbler osv. och med två barn så blir det inte så fort. Så där kommer jag in som barnvakt. Tilda och Lucas får en playdate. 


Jag berättade för Tilda att Lucas skulle flytta från “gamla huset” till “nya huset”. Tilda blev arg! Det var som att hon hade separationsångest och tyckte att Lucas inte ska flytta till nya huset. Det är ju en sorg också att byta bostad. Lucas verkar jätteglad, som Tilda var när vi höll på med flytten i november 2015. Hon tyckte att det var spännande att få åka till “nya huset” men när vi hade flytta in permanent, då blev det jobbigt för Tilda. Hon ville tillbaka till “gamla huset” och var inte alls glad för att få eget rum. Än idag kan hon fråga och prata om förra hemmet. 

De två har varit överallt i lägenheten, lekte spöke, gömde sig i vår walk-in closet och Tilda visade Lucas runt där liksom. De ville måla naglarna också hehe

De gömde sig bakom gardinen och målade! Tur att det är färger som går bort i tvätten. 

Tilda läste Askungen för Lucas och Prim. 


Vi var på gården och körde elbilen, röjde runt på lekplatsen och fikade hemma med kanelbullar. 

Båda har nu suttit på toan i en timme och bajsar ihop och spelar Toca Kitchen i varsin iPad. Tilda har inte bajsar sedan måndag så det är bra hon försöker. 

De har bråkat till och från som vanligt om samma leksaker eller ville sitta på samma stol och trängdes osv. Allt ska vara likadan.  

Härliga barn 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge