Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Flippin’ Burgers!

Lästid: 1 min

Idag eftermiddag åkte vi in till stan bara för att äta på Flippin’ Burgers på Observatoriegatan 8. De har öppet imorn också innan de stänger för semester. Stället öppnade kl.16 och vi var där 16:45 å det var fullt hus. Det gick ändå fort att få bord. De hade stenkoll och ropade upp oss när det var dags. Typ 15 min väntetid.  

 Jag var fortfarande mätt så det var bara Måns som åt en burgare med milkshake och öl medan jag tog vara en rootbeer float hehe.   

När Måns burgare kom så drippade fett när han tog en tugga. Så ska det va på detta ställe antar jag. Poppis burger ställe i alla fall. 

En Flippin Burger med fries, milkshake, rootbeer float och öl kostade 325kr. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge