Årets 8 mars blev mycket lyckad! 

Medan många kvinnor hoppade av min buss vid Avenyn och joinade  demonstrationen åkte jag vidare för att ansluta mig med mina bloggkollegor för en VIP eftermiddag med relax på Upper House Spa & Relax. 

Kvinnorna demonstrerade vid Poseidon på Avenyn.

Och jag var på en top notch spa i Göteborg. Det bästa var att de var uppvärmda inomhus och utomhus pooler på 20:e vån uppe på skyskrapan med hamam och bastu. Relaxavdelningen hade sköna bäddar och gratis alkoholfria förfriskningar. 

Bild lånad från Fru Reinhold. Här får man inte vara höjdrädd hehe. Här badade vi i den uppvörmda utomhuspoolen med glasbotten så man kunde se bilarna nedanför. Detta är nog ingenting jämfört med Vertigo baren i Bangkok på 69 vån där man kände verkligen när det gungade  å så The Twin Towers i Kuala Lumpur som var världens högsta byggnad en gång i tiden. 

Sedan blev det en middag med 300g rare entrecôte och ett glas Zinfandel innan Flashdance The Musical! Hovmästare var lite butt på mig tror jag, att jag tyckte inte om vinet men ville ha en pinot noir till mitt kött. Hon undrade om jag var säker för den skulle vara för lätt för entrecôten. JAG var ju sugen på en pinot noir. Hon att hon ville ifrågasatta mig lite för hon hörde nog att tjejerna sade att jag var sommelier. En kraftig Zinfandel blev det efter att jag sade att hon fick bestämma. 

Inget illa om andra sommelier och vinnissar. Men om kunde vill ha något annat specifik så frågar man inte om kunde är säker på sin sak, som om denne vore dumt. Personalen är också ibland rätt så dryga, trevliga men ändå dryga. Jag har aldrig varit dryg mot kunder på 5-stjärnigt hotell när jag jobbade…

Grymt bra show. Mina fötter och jag diggade med medan alla andra satt stilla… 

Tack min bloggportal Loppi för detta fantastiska VIP-dag!

Här ser ni DubbelTrubbel – Antonia, Fru Reinhold – Jennifer, Tappakilon – Petra och På Smällen – Emma å jag 🙂

#blogg100-13